creative paper


          Conceptul Creative Paper s-a nascut in anul 2012, atunci cand am inceput sa lucrez la o scoala pentru copii cu deficiente , loc unde am reusit sa inteleg ca a fi diferit nu este o povara ci dimpotriva o calitate.

          Astfel ca scopul Creative Paper este acela de a oferii  fiecarui dintre noi , a evenimentelor din viata noastra,  un concept unic si personal care sa “tulbure marea” de similitudini si indei preconcepute.

          Creative Paper reprezinta libertate, nonconformism, atitudine, nebunie …

“Descopera-ti singur limitele si nu le da voie celorlalţi sa ti le impună pe ale lor. E viata ta, sunt alegerile tale, este viitorul tau. Indrazneşte sa fii diferit!”  – Marius Simion


          Intr-o lume in care ideile si dorintele ne sunt induse iar limitele ne sunt definite de alte persoane, noi credem ca nici o idee nu este imposibil de realizat si merita sa ii acordam o sansa , asa ca asteptam sa ne surprindeti cu ideii noi si cat mai creative pentru a realiza impreuna, evenimentul dvs unic si special .

” Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubeşti ceea ce faci.”  – Steve Jobs


                 Scopul Creative Paper este de a creea alaturi de clientii nostri amintiri prin intermediul produselor si serviciilor noastre facute din dragoste .

                Creatiile  noastre sunt realizate din materiale atent alese de calitate superioara iar in multe din produsele realizate utilizam materiale reciclate in semn de respect pentru natura.Cu drag,

Echipa Creative Paper

0757.070.277

office@creative-paper.ro

creative-paper.ro

https://www.facebook.com/creative.paper.handmade/