Felicitari Paste Facute Manual

Felicitari Paste Facute Manual

    Fie ca vorbim in mod special de felicitari de paste facute manual sau de felicitari pentru diverse ocazii si evenimente din viata, mesajul transmis de acestea reprezinta scopul principal.

    Asemenea limbajului conventional, verbal sau nonverbal, trebuie sa intelegem si comunicarea sentimentelor si convingerilor prin intermediul felicitarilor facute manual. Dincolo de comunicarea verbala prin text, comunicarea nonverbala are deseori o pondere de peste 80% din mesajul final.

Valoarea unui tablou nu converge din frumusetea lui, ci mai degraba din istoria si munca omului din spatele acestuia in crearea propriei identitati.

       Pastrand proportile, felicitarile au fost din cele mai vechi timpuri cea mai eleganta modalitate de transmitere si de pastrare a gandurilor persoanelor importante din viata noastra. Felicitarile in trecut erau realizate de expeditori si transmiteau indemanarea si identitatea acestuia. Recent felicitarea a fost gandita ca o industrie, departe de unicitate si individualitate.

Felicitari Paste Facute Manual

     Modelele de felicitari de paste facute manual de catre creative-paper sunt realizate intro paleta tematica deosebit de larga . Produsele se pot personaliza in functie de cerintele clientiilor. Fiecare produs in parte este realizat manual si are propria identitate si amprenta.

     Pastele reprezinta cea mai importanta sarbatoare a crestinilor, cu o deosebita semnificatie religioasa. Felicitarile de Paste sunt realizate tinandu-se cont de traditii, simboluri si mesaje specifice acestei sarabatori. Realizarea produselor este exclusiv manuala prin imbinarea mai multor tehnici specific artelor manual, tehnici care le vom prezenta pe larg intr-un articol viitor .

     In realizarea lor utilizam instrumente si accesorii handmade specifice, unele din ele le puteti gasi in rubrica noastra intitulata : Instrumente si Accesorii Handmade .

      Pe websiteul nostru, www.creative-paper.ro, puteti gasi urmatoarele modele de felicitari :

Cu drag
Echipa Creative Paper
office@creative-paper
0757.070.277

https://www.facebook.com/creative.paper.handmade