Tematica Nunta Eleganta

Tematica Nunta Eleganta

Se apropie ziua cea mare si iti doresti sa stralucesti cu adevarat?    

           Avem solutia pentru tine. Alegerea ideala pentru mirese si miri care doresc ca evenimentul lor sa fie cu adevarat spectaculos este tematica nunta eleganta cu elemente glamour.

          Tendintele anului 2021 sunt favorabile in ceea ce priveste trendul spre acest stil. Tematica eleganta transmite ideea de rafinament, lux, opulenta si eleganta. Ca si elemente reprezentative stilului sunt culorile pale, preponderent alb si crem combinat cu culori puternice si culori metalice precum auriu, argintiu sau auriu rose.

          Pentru o nunta tematica perfecta recomandam ca intreaga recuzita de accesorii sa fie corelata pentru a forma un tablou perfect. Din recuzita unui eveniment trebuie sa faca parte accesorii precum  : buchete mirese, lumanari nunta, cocarde si corsaje, pahare miri si nasi, suport verighete, accesorii de par, invitatii nunta handamde, caiete de amintiri,meniuri nunta, numere de masa nunta, place carduri nunta, plicuri nunta, etc.

        In continuare va prezentam gama completa de accesorii indispensabile pentru tematica nunta eleganta 2021 :

Buchete Mireasa Elegante

           Pentru ca stim cat de important este sa pastram cate o farama de amintire din evenimentele speciale din viata noastra, dorim sa va ajutam in acest sens si pe dumneavoastra.                                                            

Toate florile sunt frumoase, dar cum le pastram frumusetea?

          Va propunem buchete altfel, create din flori din panglica, care nu doar au un aspect deosebit ci sunt si unicat. Aceste buchete de mireasa handamde vor atrage in mod sigur atentie si pot fi pastrate pentru totdeauna.

Lumanari Nunta Elegante

          Unul din elementele care fac parte din ceremonia de cununie religioasa sunt lumanarile.

          Acestea de asemenea vor atrage atentia tuturor invitatilor si tocmai de aceea noi acordam o atentie deosebita in procesul de creatie a acestora.     

          Imagineazati un set de lumanari lucrate si decorate manual cu flori din panglica cu bijuterii si brose care se potrivesc perfect cu buchetul miresei. Nu-i asa ca ar arata minunat?

Pahare Miri si Nasi Elegante

          De nelipsit la nunta cu tematica eleganta si glamour este sampania. Va propunem un set de pahare miri si nasi pe masura asteptarilor.

          Paharele pentru miri si nasi oglindesc stilul si gusturile voastre in ceea ce priveste accesorile pentru o nunta fastuoasa, asadar merita sa acordam atentie deosebita si acestui aspect.

Cocarde Nunta Elegante

          Cocardele sunt simbolurile si elementele care diferentiaza mirele nasul si rudele de ceilalti invitati. Sunt elementele care atrag privirea si care de asemenea ar trebui sa fie in ton cu tematica evenimentului.

         Adesea se intampla ca pe parcursul evenimentului, cocardele obisnuite din flori sa se deterioreze si sa nu aiba un aspect tocmai placut fiind perisabile. Recomandarea noastra ar fi sa optati pentru cocarde nemuritoare create din flori din panglica si bijuterii, care va raman amintire.

Corsaje Domnisoare de Onoare Elegante

         Domnisoarele de onoare au un rol important pe parcursul evenimentului, tocmai de aceea este important ca ele sa poate un semn distinctiv si un simbol al tematicii nuntii voastre.

         Respectand tematica puteti opta pentru corsaje create din flori din panglica, avand un aspect deosebit pe toata durata evenimentului.

Suport Verighete Nunta Eleganta

         Verighetele simbolizeaza legatura dintre voi, de aceea credem ca acestea trebuiesc pastrate cu grija si drag.

          Propunerea noastra pentru voi sunt suporturile de verighete sub forma unor perinite deosebite create manual si decorate cu elemente unicat, astfel veti putea pastra cu grija verighetele pe tot parcursul evenimentului.

Caiet Amintiri Nunta Eleganta

        Dupa ani si ani raman multe amintiri minunate legate de evenimentul vostru, iar cel mai frumos mod de a-ti aminti si de a retrai clipa este de a citi sau reciti gandurile si emotiile invitatilor vostri transmise prin intermediul guestbook-ului sub diferite forme.

        Acum puteti opta pentru o idee originala, practica si utila de a pastra amintirile scrise pe cartonase asezate intr-o cutie frumos decorata.

Invitatii Nunta Elegante

        El doreste sa ii fi sotie, tu ai spus DA.

        Oferiti celor dragi invitatii lucrate manual pe tematica si cu siguranta si ei vor spune DA. Prin aspectul invitatilor puteti oferi indicatii musafirilor vostri indicand tematica nuntii. Optati pentru invitatii pe masura tematicii alese, adica elegante si cu mult glam.

Meniuri Nunta Elegante

          Meniurile au rolul de a indica si descrie tipurile de mancaruri si bauturi servite la eveniment.

          De obicei acestea se aseaza pe masa invitatilor, aspectul acestora fiind important pentru ca acestea sa se incadreze perfect cu decorul din sala si bineinteles cu tematica evenimentului.

Numere de Masa Nunta Elegante

          Pentru ca stim cat de dificil este sa planifici si sa iti organizezi musafirii la mese, noi va propunem sa optati pentru numerele de mese. Acestea pot fi asezate fie intr-o rama eleganta fie in aranjamentul de pe mese. Scopul lor practic este de a indica numarul de masa la care fiecare invitat se va aseza.

Place Carduri Nunta Elegante

          Place cardurile au rolul si scopul de a indica nominal locul fiecarui invitat la mese. Place cardurile pot fi personalizate cu elementele specifice tematice, acestea oferind plus de rafinament si stil decorului de pe mese.

Stelute Sparkles

           Pentru ca fiecare nunta are „artificiile” ei, noi va propunem sa va condimentati evenimentul odata cu lasarea serii cu stelutele sparkles, efecte care cu siguranta vor dinamiza evenimentul.

           Recomandam utilizarea Stelutelor Sparkles la momentul tortului, acestea oferind un plus de stralucire,atmosfera si un cadru ideal pentru cele mai reusite fotografii.

Diverse Accesorii Si Produse

          In completarea produselor mai sus mentionate de asemenea se poate opta pentru marturii nunta, etichete candy bar, plicuri nunta si alte accesorii in aceasi tematica nunta eleganta.

          Este important sa stiti ca oricare din produsele mai sus mentionate se pot personaliza si confectiona dupa preferinte, fiind deschisi la noi idei si provocari.

Accesorii A la Z Handmade pentru nunta ta !

           Stim din experienta ca este foarte greu sa realizam o nunta tematica, si tot din experienta stim ca un eveniment reusit are la baza o comunicare exceptionala.

          Va invitam sa discutam in detaliu despre evenimentele dumneavoastra si despre ideile pe care doriti sa le punem in practica.

          La cumulul de mai multe produse va oferim reducerile mari, astfel ca beneficiati de produse Handmade Tematice la preturi de piata normale.

         Consultanta, mostrele si buna dispozitie sunt gratuite din partea noastra ! 🙂

Cu drag
Echipa Creative Paper
office@creative-paper
0757.070.277

https://www.facebook.com/creative.paper.handmade