Tematica Nunta Marina

Tematica Nunta Marina

           Daca sunteti indragostiti de mare, soare, nisip, scoici si valuri,conceptul de tematica nunta marina reprezinta modalitatea cea mai perfecta de a sarbatorii aceasta zi frumoasa.

          Marea si oceanul reprezinta o sursa infinita de ideii ce pot fi implementatea in cadrul nuntii dumneavoastra. Tematica marina are avantaje din punct de vedere a diversitatii ideiilor cat si a usurintei de implementare.

           Un alt avantaj al nuntii cu tematica marina il reprezinta posibilitatea de a conserva in timp amintirile evenimentului dumneavoastra. Majoritatea accesorilor sunt realizate din materilale precum scoici, stelute de mare, cochilii, perle si alte elemente moderne ce se conserva in timp.

            Pentru o nunta tematica perfecta recomandam ca intreaga recuzita de accesorii sa fie corelata pentru a forma un tablou perfect. Din recuzita unui eveniment trebuie sa faca parte accesorii precum  : buchete mirese, lumanari nunta, cocarde si corsaje, pahare miri si nasi, suport verighete, accesorii de par, invitatii nunta handamde, caiete de amintiri,meniuri nunta, numere de masa nunta, place carduri nunta, plicuri nunta, etc.

        In continuare va prezentam gama completa de accesorii indispensabile pentru tematica nunta marina 2021 :

Buchete Mireasa Marine

          Buchetul de mireasa este unul dintre cele mai importante accesorii ale miresei. Acesta va fi in centrul atentiei pe tot parcursul evenimentului, atat in completarea rochiei de mireasa cat si in fotografi.

          Tendintele anului 2020 sunt puternic influentate de aceasta tematica si ne ofera libertatea de a crea altfel de buchete, buchete din scoici, melci, stele de mare, perle si alte elemente decorative, adaptate stilului si personalitatii dumneavoastra.

          De asemenea buchetul nasei se poate asorta cu buchetul miresei, respectand acelesi tematica. Se pot utiliza elemente marine complementare buchetului de mireasa.

Lumanari Nunta Marine

           In completarea buchetului de mireasa venim cu lumanari realizate in aceasi tematica cu elemente marine. Aceste lumanari sunt create handmade in stil propriu, fiind creatii unicat.

         De asemenea lumanarile se pot personaliza atat ca si forma, dimensiune, culoare si elemente decorative in functie pe preferinte.

Pahare Miri si Nasi Marine

          Pentru ca este foarte importanta continuitatea in alegerea unei tematici, va propunem pahare pentru miri si nasi in aceasi simfonie.         

         Decorul pentru aceste pahare pentru miri si nasi au fost concepute din materiale atent alese si imbinate placut cromatic.

Cocarde Nunta Marina

          Pentru ca mirele este unul dintre protagonistii principali al evenimentului, dorim sa venim si in intampinarea acestuia cu cocarde asortate cu buchetul miresei.

        De asemenea aceleasi tipuri de cocarde pot fi realizate si pentru nasul, domisori de onoare, familie cat si invitatii dumneavoastra. Astfel fiecare insotitor al dumneavoastra sa faca parte din povestea dumneavoastra marina.

Corsaje Domnisoare de Onoare Marina

          Pe parcursul nuntii alaturi de dumneavoastra vor fi domnisoarele de onoare, care vor purta corsaje special concepute in specificul temei marine. Totul trebuie sa fie la superlativ atat pentru dumneavoastra cat si pentru domnisoarele de onoare.

Suport Verighete Nunta Marina

       Inelul de nunta reprezinta materializarea dragostei dintre doua persoane si inceputul unui nou drum in viata, motiv pentru care acesta trebuie pastrat la loc de onoare.

       Propunerea noastra este suportul de verighete in tematica marina mai neconventionala, sub forma de stea de mare sau  scoici.

Caiet Amintiri Nunta Marina

            Daca v-ati plictisit de clasicele albume de amintiri, sau pur si simplu doriti ceva diferit pentru evenimentul dumneavoastra, puteti opta pentru guestbook-ul sub forma de recipient de sticla sau lemn. 

          Invitatii dumneavoastra vor putea aseza scoici pe care isi vor scrie numele sau cateva ganduri in amintirea zilei evenimentului dumneavoastra.

Invitatii Nunta Marina

          Invitatiile sunt cartea de vizita a mirilor, fiind primul element al nuntii cu care vor intra in contact invitatii dumneavoastra. Aceasta reprezinta o vizualizare referitoare la marele eveniment ce va urma si la asteptarile fata de acesta.

         Noi credem ca alegerea si confectionarea invitatiilor este un pas foarte important si punem accent pe personalizarea acestora.

Meniuri Nunta Marina

          In alegerea meniurilor se merge pe aceasi tematica facand parte din acelasi set alaturi de invitatii, numere de mese si place carduri, completand tematica buchetului si decorului din sala.

Numere de Masa Nunta Marina

          Numerele de masa vin in completarea meniului, a place cardurilor si a aranjamentelor de pe mese, astfel creand un intreg complex si unitar. Numerele de mese de asemenea se pot realiza si personaliza in functie de preferinte.

          Acestea sunt importante deoarece au un rol in fluidizarea momentului de inceput al nuntii pentru ca invitatii sa nu intampine probleme in identificarea meselor.

Place Carduri Nunta Marina

           Este important ca aceste place carduri sa fie cat mai creative si unice si sa surprinda intr-un mod placut.

          Place cardurile, de asemenea, au un rol important deoarece stabilesc pozitionarea la masa conform organizarii dumneavoastra in prealabil. Astfel se pot organiza mesele si locurile de la mese pe categorii de invitati care sunt compatibili.

Stelute Sparkles

          Pentru ca fiecare nunta are „artificiile” ei, noi va propunem sa va condimentati evenimentul odata cu lasarea serii cu stelutele sparkles, efecte care cu siguranta vor dinamiza evenimentul.

           Recomandam utilizarea Stelutelor Sparkles la momentul tortului, acestea oferind un plus de stralucire, atmosfera si un cadru ideal pentru cele mai reusite fotografii.

Diverse Accesorii Si Produse

           In completarea produselor mai sus mentionate de asemenea se poate opta pentru marturii nunta, etichete candy bar, plicuri nunta si alte accesorii in aceasi tematica nunta marina.

          Este important sa stiti ca oricare din produsele mai sus mentionate se pot personaliza si confectiona dupa preferinte, fiind deschisi la noi idei si provocari.

Accesorii A la Z Handmade pentru nunta ta !

          Stim din experienta ca este foarte greu sa realizam o nunta tematica, si tot din experienta stim ca un eveniment reusit are la baza o comunicare exceptionala.

          Va invitam sa discutam in detaliu despre evenimentele dumneavoastra si despre ideile pe care doriti sa le punem in practica.

          La cumulul de mai multe produse va oferim reducerile mari, astfel ca beneficiati de produse Handmade Tematice la preturi de piata normale.

         Consultanta, mostrele si buna dispozitie sunt gratuite din partea noastra ! 🙂

Cu drag
Echipa Creative Paper
office@creative-paper
0757.070.277

https://www.facebook.com/creative.paper.handmade