Tematica Nunta Traditionala

Tematica Nunta Traditionala

Te gandesti la o nunta traditionala cu elemente rustice? Sau macar cochetezi cu ideea?

              Ei bine mai intai de toate ar trebui sa stii ca o nunta traditionala nu inseamna neaparat o nunta plina de obiceiuri si superstitii. O nunta traditionala poate fi si eleganta dar si foarte neconventionala cu elemente rustice. Ceea ce schimba tiparul nuntii clasice sunt accesoriile si elementele compozite ale evenimentului care duc spre un concept nou.

 Nunta este despre voi si povestea voastra de dragoste si ar trebui sa reiasa acest lucru din orice unghi ai privi. Daca anul acesta faceti pasul cel mare si doriti ca petrecerea sa fie memorabila, v-am pregatit o multime de idei.

          Pentru o nunta tematica perfecta recomandam ca intreaga recuzita de accesorii sa fie corelata pentru a forma un tablou perfect. Din recuzita unui eveniment trebuie sa faca parte accesorii precum  : buchete mirese, lumanari nunta, cocarde si corsaje, pahare miri si nasi, suport verighete, accesorii de par, invitatii nunta handamde, caiete de amintiri,meniuri nunta, numere de masa nunta, place carduri nunta, plicuri nunta, etc.

         In continuare va prezentam gama completa de accesorii indispensabile pentru tematica nunta traditionala 2021 :

Buchete Mireasa Traditionale

           Mai intai sa ne ocupam de buchetul de mireasa. Florile uscate combinate cu elemente din natura, dantela si sfoara aranjate cat mai natural si dezordonat sunt in topul recomandarilor pentru un buchet de mireasa traditional-rustic. Insa daca iti doresti ceva mai original si mai atipic, atunci un buchet alcatuit din flori create din iuta, dantela, paie, flori uscate, sfoara si panglica cu elemente traditionale este ceea ce ai nevoie.

          Se poate opta pentru buchetul nasei, asortat tematicii evenimentului de asemenea din elemente hamdmade combinat cu elemente din natura.

Lumanari Nunta Traditionale

          Lumanarile asortate buchetului se pot realiza utilizand elemente identice sau asemanatoare cu buchetul miresei. Acestea trebuie sa fie simple si de efect oferind o imagine de ansamblu intreg evenimentului tematic.

Pahare Miri si Nasi Traditionale

          Un alt element important din evenimentul vostru sunt paharele pentru miri si nasi ce pot fi personalizate si create in concordanta conceptului tematica nunta traditionala. Aceste pahare au o semnificatie importanta pe parcursul evenimentului, fiind momentul in care miri proaspat casatoriti si nasii vor bea sampanie din acestea si le vor putea pastra amintire.

Cocarde Nunta Traditionale

          Pentru ca mireasa formeaza un intreg alaturi de mire, asa si buchetul miresei trebuie sa se asorteze cu cocarda mirelui. Asadar va propunem sa optati pentru cocarde in tematica evenimentului, create cu drag si migala.

Corsaje Domnisoare de Onoare Traditionale

          Corsajele domnisoarelor de onoare nu trebuie sa lipseasca din accesorile evenimentului dumneavoastra. Corsajele sunt realizate tematic in functie de cocarde pentru a forma un intreg.

         

Suport Verighete Nunta Traditionala

           Un alt accesoriu care va fi pe prim plan pe parcursul ceremoniei de casatorie este suportul de verighete. Va sa optati pentru un suport de verighete cat mai natural si apropiat tematici evenimentului.

Caiet Amintiri Nunta Traditionala

          In urma evenimentului vostru deosebil, vor ramane amintirile. Asadar guestbook-ul sau caietul de amintiri este extrem de important indiferent ca este o varianta clasica de caiet de amintiri sau un album mai creativ confectionat din lemn. Asigurati-va ca acesta de asemenea va avea elemente naturale, rustice si traditionale.

Invitatii Nunta Traditionale

          Invitatile reprezinta cartea de vizita a evenimentului dumneavoastra, motiv pentru care trebuie acordata o deosebita atentie.      

        Tocmai din acest motiv acestea trebuie sa fie intr-adevar graitoare si sa reprezinte tematica aleasa. Cartonul kraft, sfoara, iuta si dantela sunt elementele cheie care trebuie sa se intalneasca la o invitatie traditionala.

Meniuri Nunta Traditionale

          Meniurile vin in completarea setului de papetarie alaturi de invitatii, numere de mese si place carduri, cu elemete rustice si traditionale bineinteles.

Numere de Masa Nunta Traditionale

            Un rol important le au si numerele de mese acestea ajutand in organizarea sederii invitatilor la mese indicand numarul de masa aferent persoanelor care se vor aseza la aceasta.    

          Acestea sunt importante deoarece au un rol in fluidizarea momentului de inceput al nuntii pentru ca invitatii sa nu intampine probleme in identificarea meselor.

Place Carduri Nunta Traditionale

            Place cardurile, de asemenea, au un rol important deoarece stabilesc pozitionarea la masa conform organizarii dumneavoastra in prealabil. Astfel se pot organiza mesele si locurile de la mese pe categorii de invitati care sunt compatibili.

           Sunt elementele din decorul nuntii care sunt pentru ei, pentru invitatii vostri, asadar este important sa le acordati o atentie deosebita si sa le asortati tematicii evenimentului vostru

Stelute Sparkles

            Pentru ca fiecare nunta are „artificiile” ei, noi va propunem sa va condimentati evenimentul odata cu lasarea serii cu stelutele sparkles, efecte care cu siguranta vor dinamiza evenimentul.

           Recomandam utilizarea Stelutelor Sparkles la momentul tortului, acestea oferind un plus de stralucire,atmosfera si un cadru ideal pentru cele mai reusite fotografii.

Diverse Accesorii Si Produse

          In completarea produselor mai sus mentionate de asemenea se poate opta pentru marturii nunta, etichete candy bar, plicuri nunta si alte accesorii in aceasi tematica nunta traditionala.

          Este important sa stiti ca oricare din produsele mai sus mentionate se pot personaliza si confectiona dupa preferinte, fiind deschisi la noi idei si provocari.

Accesorii A la Z Handmade pentru nunta ta !

           Stim din experienta ca este foarte greu sa realizam o nunta tematica, si tot din experienta stim ca un eveniment reusit are la baza o comunicare exceptionala.

          Va invitam sa discutam in detaliu despre evenimentele dumneavoastra si despre ideile pe care doriti sa le punem in practica.

          La cumulul de mai multe produse va oferim reducerile mari, astfel ca beneficiati de produse Handmade Tematice la preturi de piata normale.

         Consultanta, mostrele si buna dispozitie sunt gratuite din partea noastra ! 🙂

Cu drag
Echipa Creative Paper
office@creative-paper
0757.070.277

https://www.facebook.com/creative.paper.handmade