Tematica Nunta Travel

Tematica Nunta Travel

          Ne-au placut intotdeauna evenimentele cu tematici indraznete, iar tematica nunta travel sau ”calatorii” cu siguranta este una dintre favoritele anului 2021!

         Aceasta tematica se adreseaza mirilor care iubesc calatoriile si persoanelor care sunt nonconformiste si au spirit libertin. Tu ce destinatie vei alege pentru tematica nuntii tale?

          Pentru o nunta tematica perfecta recomandam ca intreaga recuzita de accesorii sa fie corelata pentru a forma un tablou perfect. Din recuzita unui eveniment trebuie sa faca parte accesorii precum  : buchete mirese, lumanari nunta, cocarde si corsaje, pahare miri si nasi, suport verighete, accesorii de par, invitatii nunta handamde, caiete de amintiri,meniuri nunta, numere de masa nunta, place carduri nunta, plicuri nunta, etc.

        In continuare va prezentam gama completa de accesorii indispensabile pentru tematica nunta travel 2021 :

Buchete Mireasa Travel

          Asa cum dupa fiecare calatorie intr-o destinatie deosebita ne intoarcem cu un magnet de frigider sau un obiect decorativ reprezentativ zonei respective, asa vom dori sa pastram si cel mai frumos accesoriu din cadrul nuntii, buchetul de mireasa. Ei bine acest lucru este posibil.         

          Propunerea noastra este optarea pentru buchetul de mireasa creat din flori din panglica, hartie si multe elemente naturale.

Lumanari Nunta Travel

         Pentru ca legate de calatorii este natura, ne-am gandit sa o aducem mai aproape de voi. Dorim sa incorporam unele dintre cele mai frumoase elemente culese din natura intr-un set de lumanari.

         Optand pentru tipul acesta de lumanari vei putea pastra prospetimea si frumusetea naturii pentru totdeauna. Acestea vor pastra vie amintirea acestei zile speciale.

Pahare Miri si Nasi Travel

          Se vor incadra perfect in imaginea de ansamblu si paharele pentru miri si nasi, fiind infrumusetate cu flori din hartie, elemente din natura si sfoara.

Cocarde Nunta Travel

        Cocardele sunt simbolurile si elementele care diferentiaza mirele nasul si rudele de ceilalti invitati.

         Pentru iubitorii de calatorii si de natura propunem cocarde personalizate si create cu elemente specifice temei nuntii.

Corsaje Domnisoare de Onoare Travel

         Domnisoarele de onoare de asemenea pot avea parte de accesorii personalizate si create cu elemente specifice tematicii. Cu siguranta aceste accesorii se vor asorta si vor pune in valoare oricare tinuta.

Suport Verighete Nunta Travel

         Pentru ca ideea de la care porneste tematica calatorii este nonconformismul, va propunem un model creativ de suport de verighete.

          Stiind vorba ca „esentele tari se tin in sticlute mici”, ne-am bazat si noi pe aceasta idee si asa am creat suportul de verighete sub forma de sticluta. Cu siguranta va fi un accesoriu care va atrage atentia si admiratia tuturor.

Caiet Amintiri Nunta Travel

        Dupa ani si ani raman multe amintiri minunate legate de evenimentul vostru, iar cel mai frumos mod de a-ti aminti si de a retrai clipa este de a citi sau reciti gandurile si emotiile invitatilor vostri transmise prin intermediul guestbook-ului sub diferite forme.

        Acum puteti opta pentru o idee originala, practica si utila de a pastra amintirile scrise pe cartonase asezate intr-o cutie frumos decorata.

Invitatii Nunta Travel

          Invitatiile sunt primul dar oferit celor dragi cu care alegeti sa traiti una dintre cele mai frumoase zile din viata voastra. Atunci cand alegem invitatile este bine sa acordam atentie micilor detalii care fac diferenta.

          Forma invitatiei, fie ca e carton sau lemn, tipul si calitatea materialelor, culorile, accesorile si elementele decorative pot pune in valoare invitatiile. Alege ceva frumos si unic, alege invitatiile lucrate manual si personalizate conform temei evenimentului vostru.

Meniuri Nunta Travel

         Meniurile au rolul de a indica si descrie tipurile de mancaruri si bauturi servite la eveniment.

         Aspectul acestora este important pentru ca acestea sa se incadreze perfect cu decorul din sala si bineinteles cu tematica evenimentului.

Numere de Masa Nunta Travel

         Pentru ca stim cat de dificil este sa planifici si sa iti organizezi musafirii la mese, noi va propunem sa optati pentru numerele de mese care pot fi asezate fie pe o felie de lemn fie incorporate in aranjament de pe mese, astfel indicand numarul de masa la care fiecare invitat se va aseza.

Place Carduri Nunta Travel

          Place cardurile au rolul si scopul de a indica nominal locul fiecarui invitat la mese. Place cardurile pot fi personalizate cu elementele specifice tematicii nunti, acestea dand un plus de naturalete si viata decorului.

Stelute Sparkles

          Pentru ca fiecare nunta are „artificiile” ei, noi va propunem sa va condimentati evenimentul odata cu lasarea serii cu stelutele sparkles, efecte care cu siguranta vor dinamiza evenimentul.

           Recomandam utilizarea Stelutelor Sparkles la momentul tortului, acestea oferind un plus de stralucire,atmosfera si un cadru ideal pentru cele mai reusite fotografii.

Diverse Accesorii Si Produse

           In completarea produselor mai sus mentionate de asemenea se poate opta pentru marturii nunta, etichete candy bar, plicuri nunta si alte accesorii in aceasi tematica nunta travel.

          Este important sa stiti ca oricare din produsele mai sus mentionate se pot personaliza si confectiona dupa preferinte, fiind deschisi la noi idei si provocari.

Accesorii A la Z Handmade pentru nunta ta !

           Stim din experienta ca este foarte greu sa realizam o nunta tematica, si tot din experienta stim ca un eveniment reusit are la baza o comunicare exceptionala.

          Va invitam sa discutam in detaliu despre evenimentele dumneavoastra si despre ideile pe care doriti sa le punem in practica.

           Stim din experienta ca este foarte greu sa realizam o nunta tematica, si tot din experienta stim ca un eveniment reusit are la baza o comunicare exceptionala.

          Va invitam sa discutam in detaliu despre evenimentele dumneavoastra si despre ideile pe care doriti sa le punem in practica.

          La cumulul de mai multe produse va oferim reducerile mari, astfel ca beneficiati de produse Handmade Tematice la preturi de piata normale.

         Consultanta, mostrele si buna dispozitie sunt gratuite din partea noastra ! 🙂

Cu drag
Echipa Creative Paper
office@creative-paper
0757.070.277

https://www.facebook.com/creative.paper.handmade