Tematica Nunta Vintage

Tematica Nunta Vintage

          Stilul anilor trecuti poate fi o tematica indrazneata pentru organizarea unei nunti contemporane. Această tematica nu se va demoda niciodata si se potriveste oricarui sezon. Este încarcata de simboluri si este foarte versatila si va ofera libertatea de a va pune amprenta in organizarea ei. Este una dintre tematicile cele mai populare in anul 2021, acest stil fiind un adevarat trend in noul an, prin combinarea stilulul vechi cu stilul modern.

          Daca va doriti ca nunta voastra sa spuna o poveste, tematica vintage este alegerea ideala pentru evenimentul mult visat. Tendintele din anul 2021 pentru tematica vintage duc spre dantele cu aspect invechit, pene, panglici din saten si organza, perle, culori pastelate si prafuite, brose si elemente decorative antichizate.

          Pentru o nunta tematica perfecta recomandam ca intreaga recuzita de accesorii sa fie corelata pentru a forma un tablou perfect. Din recuzita unui eveniment trebuie sa faca parte accesorii precum  : buchete mirese, lumanari nunta, cocarde si corsaje, pahare miri si nasi, suport verighete, accesorii de par, invitatii nunta handamde, caiete de amintiri,meniuri nunta, numere de masa nunta, place carduri nunta, plicuri nunta, etc.

        In continuare va prezentam gama completa de accesorii indispensabile pentru tematica nunta vintage 2021 :

 

Buchete Mireasa Vintage

          Buchetul miresei este unul dintre elementele centrale ale nuntii, fiind accesoriul principal al miresei si in jurul caruia se contureaza accesorile si decorul nuntii.

          Pentru ca tematica ne permite sa cream buchete unicat pentru mireasa, noi va propunem un buchet lucrat in totalitate manual. Un buchet complex lucrat cu multa migala si drag, din elemente specifice tematicii vintage

Lumanari Nunta Marine

          Un alt aspect important pe care trebuie sa il avem in vedere in organizarea nuntii sunt lumanarile de cununie. Daca respectam o tematica pe tot parcursul evenimentului este important ca si lumanarile sa fie decorate cu tema aleasa. Aceste lumanari se vor asorta perfect cu buchetul miresei din tema vintage.

Pahare Miri si Nasi Vintage

          Un plus de valoare putem oferi evenimentului prin crearea paharelor pentru miri si nasi in aceasi tematica vintage. Acestea fiind elemente care vor completa perfect imaginea de ansamblu al nuntii.

Cocarde Nunta Vintage

          Accesoriul reprezentativ al mirelui este cocarda. Respectand tematica vintage in materie de cocarda va propunem un model de cocarda din elemente precum dantela, pene,  orhidee din hartie, brosa sau cheita si perle care va completa perfect tinuta mirelui si se asorteaza perfect cu buchetul miresei.

Corsaje Domnisoare de Onoare Vintage

          Pe parcursul nuntii alaturi de dumneavoastra vor fi domnisoarele de onoare, care vor purta corsaje special concepute pentru tema vintage, astfel incat totul sa fie la superlativ atat pentru dumneavoastra cat si pentru domnisoare.

Suport Verighete Nunta Vintage

          Verighetele trebuie sa stea la loc de onoare. Pentru asta va propunem modele noi de suporturi de verighete vintage creative si lucrate cu multa migala.

          Suporturile de verighete pot fi confectionate din elemente atent alese conform tematici. Se pot utiliza elemente tematice din dantele, flori din hartie, brose si panglici din culori pastel.

Caiet Amintiri Nunta Vintage

          Optarea pentru un guestbook sau caiet de amintiri este modul cel mai eficient de a pastra amintirile si trairile  nuntii.

          Un caiet, cateva idei si emotii notate pe o bucata de hartie pastrata, reluata si citita ori de cate ori veti dori sa resimtiti fiorii nuntii voastre.

Invitatii Nunta Vintage

          Cand vine vorba de invitatii, ne putem juca cu culorile si materialele specifice tematicii vintage, astfel creand produse creative si cu un aer diafan.

          Daca optati pentru invitatii lucrate manual, cu model unicat cu siguranta acestea vor fi apreciate si pastrate cu drag de invitatii vostri.

Meniuri Nunta Vintage

          Meniurile au scopul de a prezenta varietatea si tipurile de mancaruri si bauturi servite la nunta. Este important ca acestea sa se incadreze perfect cu decorul din sala si bineinteles cu tematica.

Numere de Masa Nunta Vintage

          Pentru ca stim cat de dificil este sa planifici si sa iti organizezi musafirii la mese, noi va propunem sa optati pentru numerele de mese.     

         Pot fi asezate fie intr-o rama stil vintage in aranjamentul de pe mese, astfel indicand numarul de masa la care fiecare invitat se va aseza.

Place Carduri Nunta Vintage

          Place cardurile au rolul si scopul de a indica nominal locul fiecarui invitat la mese. Place cardurile pot fi personalizate cu elementele specifice tematicii nunti, acestea dand un plus de culoare si stil decorului de pe mese.

Stelute Sparkles

          Pentru ca fiecare nunta are „artificiile” ei, noi va propunem sa va condimentati evenimentul odata cu lasarea serii cu stelutele sparkles, efecte care cu siguranta vor dinamiza evenimentul.

           Recomandam utilizarea Stelutelor Sparkles la momentul tortului, acestea oferind un plus de stralucire,atmosfera si un cadru ideal pentru cele mai reusite fotografii.

Diverse Accesorii Si Produse

           In completarea produselor mai sus mentionate de asemenea se poate opta pentru marturii nunta, etichete candy bar, plicuri nunta si alte accesorii in aceasi tematica nunta vintage.

          Este important sa stiti ca oricare din produsele mai sus mentionate se pot personaliza si confectiona dupa preferinte, fiind deschisi la noi idei si provocari.

Accesorii A la Z Handmade pentru nunta ta !

          Stim din experienta ca este foarte greu sa realizam o nunta tematica, si tot din experienta stim ca un eveniment reusit are la baza o comunicare exceptionala.

          Va invitam sa discutam in detaliu despre evenimentele dumneavoastra si despre ideile pe care doriti sa le punem in practica.

          La cumulul de mai multe produse va oferim reducerile mari, astfel ca beneficiati de produse Handmade Tematice la preturi de piata normale.

         Consultanta, mostrele si buna dispozitie sunt gratuite din partea noastra ! 🙂

Cu drag
Echipa Creative Paper
office@creative-paper
0757.070.277

https://www.facebook.com/creative.paper.handmade